Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΚΛ. ΑΣΤΕΡΙΩΝ Τ.Τ. ΣΑΜΟΥ

                                         Α Γ Α Π Η Μ Ε Ν Η  Μ Ο Υ  ΜΑΜΑ



Σήμερα ήταν η προτελευταία συνάντηση με τα Αστέρια μας.Μία συγκέντρωση με Κεντρική Ιδέα ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑΜΑ. Αφού καλωσορίσαμε τις μαμάδες μας με ένα χειροποίητο λουλουδάκι

 η Εφορος του Τοπικού Τμήματος έδωσε στα παιδιά της ομάδας μας απο μία κονκάρδα ενθύμιο για την πρόσφατη δράση που πραγματοποιήσαμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σάμου και κατ΄ευθείαν ξεκινήσαμε το παιχνίδι, στον υπέροχο χώρο του Δημοτικού Κήπου. Πρώτος σταθμός - Βρές τη μαμά σου και το αντίθετο .




Παιχνίδι που μας "ζέστανε" όλους και μας έδωσε τόση χαρά αφού μικροί και μεγάλοι το ζήσαμε και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε! Δεύτερο σταθμός - Παραμύθι που μας είπε η μαμά Ιωάννα σχετικά με την ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.



 Τρίτος σταθμός - Παιχνίδι ΤΣΟΥΒΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ, βασισμένο σε αναμνήσεις της μαμάς Κέλυς. Κι εδώ ανταποκρίθηκαν μικροί και μεγάλοι!







 Και ύστερα απο όλα αυτά ώρα για λίγη ξεκούραση κάτι να φάμε και να πιούμε παρακαλώ. Συνεχίσαμε με μία υπέροχη φωτογραφία για να θυμόμαστε τα 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ θέλοντας έτσι να στείλουμε κι εμείς το μήνυμά μας σε όλους τους φίλους μας.

 Κλείσαμε χαρίζοντας στις μαμάδες μας ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΜΑΣ, με ευτυχισμένα πρόσωπα και υπέροχες αναμνήσεις που θα θα μας συντροφεύουν κλεισμένες στη καρδιά μας για πάντα!

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχη η γιορτή σας!! Να είστε πάντα καλά παιδάκια και μαμάδες Και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή